AGENDA

 

iedere zaterdag

Iedere zaterdag is ons pand aan Cortgene 3 geopend van 09.00 -12.00 uur . Leden en bezoekers zijn er welkom om informatie te verkrijgen, boeken te kopen of gewoon een kop koffie te drinken.

 Vanaf 8 april 2017
Tentoonstelling "Verstild Papendrecht", (Schilderijen, tekeningen, grotendeels uit eigen collectie.) museum Dorpsbehoud Papendrecht,
Veerdam 6, openingstijden: wo 10-12 uur en za 14-16 uur. 

http://www.dorpsbehoud-papendrecht.nl/

 2017

Fototentoonstelling ‘50e editie Jeugdland’ is te zien in ‘De Waard/Alblashof’ . Jeugdland is in 1966 opgericht en van oorsprong bedoeld voor de wat armere kinderen van Alblasserdam waarvan de ouders geen geld hadden om op vakantie te gaan. Door Jeugdland konden de kinderen toch een leuke tijd beleven in de zomervakantie. Inmiddels is Jeugdland een begrip geworden als evenement tijdens de laatste week van de zomervakantie.

2017

de fototentoonstelling over ‘80 jaar Scouting’ in Alblasserdam te zien in de "De Wielen". Men kan veel foto’s bekijken van de verschillende groepen door de jaren heen en hun activiteiten.

Vanaf eind januari 2017

zal er in de Bibliotheek AanZet  een fototentoonstelling te zien zijn over ‘25 jaar tunnel onder de Noord’. De andere tentoonstellingen verhuizen dan naar een volgende locatie.

19 april 2017 Algemene Ledenvergadering HVWA op woensdag 19 april. Na de pauze zal Margré van Wijngaarden ( voorzitter van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht) haar ervaringen en werkwijzen met u delen voor wat betreft het behouden en renoveren van monumentale en beeldbepalende panden. Locatie: zaal van de Havenkerk, Ieplaan in Alblasserdam. Aanvang: 20.00 uur.
27 april 2017

Op Koningsdag , 27 april, is in de kantine van voetbalvereniging ‘Nieuw-lekkerland’ de fototentoonstelling ‘Betonfabriek Den Boer’ te bewonderen. Daarna wordt verkast naar ’t Waellandt’ tot eind mei.

27 april 2017 Op Koningsdag, 27 april, is in het gemeentehuis van Alblasserdam de fototentoonstelling “Oranje in Alblasserdam” te zien. De tentoonstelling laat zien wat het Koninklijk Huis over de jaren heeft betekend in Alblasserdam. Er zijn bezoeken geweest van de Koninklijke familie bij openingen van bedrijven en natuurlijk de feesten rond Koninginnedag en recentelijk Koningsdag. Op 28 april verhuist de tentoonstelling naar bibliotheek AanZet.
10 mei 2017 Op woensdag 10 mei wordt ‘Bos Rijkee’ om 15.00 uur officieel geopend en wij stellen onze tuin en nieuwe partytent beschikbaar aan de Gemeente voor de ontvangst van de gasten en verzorgen de catering. Er zal dan ook een kleine fototentoonstelling te zien zijn.
13 mei 2017

De Wereldwinkel houdt op zaterdag 13 mei hun ‘Fair Trade markt’ in onze tuin aan Cortgene 3 . Ook zij maken gebruik van onze nieuwe partytent !

 

Voor meer info over de onderdelen van de agenda zie rubriek "Lezingen en/of Tentoonstellingen".

stand hvwa

Informatie stand van de HVWA met info en verkoop.